0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Verzenden & Retourneren

VRACHT- EN VERZENDKOSTEN

Verzending binnen Nederland is geheel gratis.

nb. Wij leveren niet in het buitenland

 

RETOURZENDINGEN

RETOURZENDINGEN BINNEN ZICHTTERMIJN
Binnen 14 dagen accepteren wij retourzendingen. Na de zichttermijn van 14 dagen is de koop definitief gesloten.

U besluit dus pas om definitief te kopen als u voor de volle 100% tevreden bent. Indien u gedurende de zichttermijn om welke reden dan ook, het artikel toch niet wilt afnemen, is het mogelijk om volgens onderstaande instructies het artikel aan ons te retourneren.

Wat betreft geleverde producten geldt: Slechts ongebruikte goederen, compleet in originele staat en onbeschadigde verpakking, aan ons geretourneerd, zullen in aanmerking komen voor restitutie.

Voorzie het artikel van de originele factuur en zorg dat het artikel volledig in de originele verpakking en in ongebruikte en onbeschadigde staat naar ons wordt toegezonden. (incl. alle bijgeleverde accessoires, e.d.) 
Vermeld uw (bank)rekeningnummer. Het aankoopbedrag zal per omgaande teruggestort worden op uw rekening onder aftrek van de door ons gemaakte vracht- en rembourskosten voor zowel het bezorgen als ophalen.

De verantwoordelijkheid en de kosten van het retour zenden komen voor uw rekening, tenzij anders overeengekomen (in geval van gebreken bijvoorbeeld).
Ongefrankeerde stukken worden evenals goederen zonder afzender door ons geweigerd.

Kan ik mijn bestelling aan de chauffeur geven of omruilen? Dit is helaas niet mogelijk.
Hoe snel wordt mijn retour verwerkt? Wanneer u een product retour stuurt wordt uw geld teruggestort of ontvangt u een nieuw product. Om uw retour zo snel mogelijk te verwerken is het noodzakelijk dat u de aangegeven procedure volgt.

We verzoeken u in of aan het pakket uw gegevens stevig te bevestigen. Indien aankopen geannuleerd worden vóór verzending, dan worden eventueel gemaakte kosten aan u doorberekend, zoals o.a.  vervoersklaar maken van een pakket reserveringskosten  speciale bestellingen, et cetera.

Retourzendingen kunnen verstuurd worden aan:
Bulkbike.nl
Apolloweg 220
8239 DB Lelystad